Vichy Aqualia Thermal serum za lice

U jednom od prethodnih postova predstavila sam vam Clinique Moisture Surge kremu koja je odlično riješenje za suhu kožu lica kao što je moja.
Ali to nije sve … u toj borbi sa suhim kožom, zajedno u kombinaciji sa Linique kremom, pomaže mi još jedan odličan proizvod. Riječ je o Vichy Aqualia Thermal serumu za lice.

5.jpg

Prije svega da vam kažem nešto o samom proizvodu. Serum Aqualia Thermal namjenjen je za osjetljivu i suhu kožu za djevojke i žene između 20 do 60 godina. Ambalaža je staklena, nježne plave boje i dolazi s pumpicom za lakše doziranje.

Vichy Aqualia Thermal serum baziran je na termalnoj vodi koja hidratizira kožu i održava ju takvom kroz cijeli dan. Svi znamo da termalna voda kožu obnavlja i hidratizira u svakom pogledu, no ovaj serum ima dodatnu prednost – citiram s neta: “otvara međustanične kanale i omogućuje aktivnim sastojcima koji vežu vodu da se kreću kroz sve zone lica. Hijaluronska kiselina i Aquabioryl koži dovode vodu potrebnu za njenu hidrataciju dok  λ-karagenani omogućuju dugoročnu hidrataciju i obnavljaju zaštitnu barijeru kože.”

      1.jpg 2

Nanosi se na svježe očišćeno i suho lice. Tekstura je vrlo rijetka i prozirno bijele boje. Putem pumpice se dozira i za cijelo lice dovoljno je doslovno tri kapi u dodiru s kožom pretvara se u vodu.

 

3.jpg

4.jpg

A kako ide moja rutina?

Ujutro lice očistim micelarnom vodom i umijem se sa hladbom vodom iz slavine. Lice obrišem ručnikom i nanosim tri kapljice Vichy Aqualia Thermal seruma. Lagano razmažem i sačekam da se upije. Nakon njega nanosim Clinique Moisture Surge kremu i sačekam da se upije i tek onda nanosim makeup.

Navečer prije spavanja, uklanham svu šminku i ponavljam redosljed svega što radim i ujutro, osim što navečer stavim 4 kapljice seruma. I naravno nakon seruma i kreme, ne nanosim makeup već idem u krpe.

Moji dojmovi?

Ovaj Vichy Aqualia Thermal serum mi je otkriće. Pogotovo u kombinaciji sa Clinique Moisture Surge kremom. Lice mi nikada nije bilo ovako meko i hidratizirano. Za vrijeme hladnih i vjetrovitih zimskih dana prije mi je lice bilo jako suho i koža se perutala i ljuštila, pogotovo na jagodicama obraza, oko nosa i oko obrva. Sada toga napokon nema i jako sam sretna.

Serum se nanosi jako lako iako se na prvu čini da će malo biti problematičnije zbog jako rijetke teksture. Brzo se upija. Koža mi bude hidratizirana doslovno od jutarnjeg nanošenja sve do večernje rutine. Tri ili četiri kapi dovoljno je za cijelo lice. Makeup se nakon upijanja seruma nanosi jako lako. Ne postoje suhi dijelovi. Ten izgleda svježe i nahranjeno.

Ali u svim tim prednostima postoji jedan nedostatak – jako se brzo troši. Ima samo 30ml a cijena mu je oko 200 kuna. I mislim da ću ga ponovno kupiti jer je čudo za moju suhu kožu.

Jeste li vi probali ovaj serum ili koristite neki drugi? Pišite mi u komentarima.

I ps. Nemojte zaboraviti pretplatiti se na naš kanal (klik OVDJE) i sudjelujte u darivanju koje je aktualno do 27.1.2018.

XoXo
Ines

FB_IMG_1512317645551.jpg

 

Advertisements

17 thoughts on “Vichy Aqualia Thermal serum za lice

    1. Posto je moja koza suha, ne koristim proizvode za masnu kozu, ali sigurna sam da Vichy ima serum za taj tip koze koji se moze mjeriti s ovim 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s