Božićni pokloni za muškarce

Morate priznati da je ženama uvijek lakše kupiti poklon nego muškarcima. Ženi možeš kupiti sve od šminke, odjeće, parfema pa do nakita, posuđa i svijeća…Dok je za muškarce potraga za poklonima malo teža.

No, na Notinu uvijek imate super poklone pa vam u nastavku donosimo nekoliko proizvoda koji bi odgovarali svakom muškarcu.

Nivea ima uvijek veliki izbor proizvoda i vjerujemo da biste našli za svakoga ponešto. No, nakon cijele priče sa Nivea objavom na instagramu, skroz razumijemo ukoliko ih ne želite kupiti. U svakom slučaju, Notino ima i druge brendove u ponudi 😛

Suha koža je uvijek problem tijekom hladnih dana, i muškarci većinom ne koriste skincare i ne brinu o svojoj koži kao i žene, no mi smo tu da ih podsjetimo na to. Zato, svom muškarcu možete pokloniti mini pakiranje Nivea kreme za lice koja stane u svaki džep.

Još jedan proizvod koji treba svakom muškarcu je naravno pjena za brijanje. Ja sam svom Dini poklonila Sensitive verziju s obzirom da ima jako osjetljivo lice i neke pjene za brijanje budu preagresivne za njegovu kožu.

A sa gelom za tuširanje, nikad nećete pogriješiti jer svi ga koriste (bar se nadamo :P). Također sam izabrala verziju za osjetljivu kožu. I moram priznati jako fino miriše. Jedan od glavnih sastojaka je shea mlijeko koje dubinski hidratizira i hrani osjetljivu kožu. Može se koristiti na licu, tijelu i kosi.

A Nivea paket završavamo sa roll-onom. U stvarno velikom izboru te vrste proizvoda, odlučila sam se za Fresh kick. Roll-on regulira znojenje i vlažnost kože te štiti od neugodnih mirisa i kožu ostavlja mirisnom i svježom.

S toaletnom vodom nikad nećete pogriješiti. Tako sam odabrala toaletnu vodu David Beckham Instinct. Neka vaš muškarac zamiriše na citrus. Osjete se citrusne note bergamota i list mandarine. Ostali sastojci su: aromatični kardamom, pimenta i kineski anis, dok bazu mirisa čine jantar, vetiver i pačuli.

Ako vaš muškarac ne koristi toaletne vode i parfeme, u ponudi na Notinu imate i David Beckham dezodorans u spreju pod nazivom Respect (kod: DBM02325). Štiti kožu od neugodnih mirsa te je nježan i svjež.

Za stiliziranje kose, odličan poklon je American Crew Styling Forming Cream – krema za stiliziranje kose. Pruža srednje učvršćivanje kose i daje joj zdravi sjaj. Malo je na skupljoj strani za tu vrstu proizvoda, no definitivno vrijedi svake kune.

Sigurne smo da ćete nešto pronaći za svoje muškarce jer Notino stvarno ima veliki izbor proizvoda. Što imate u planu kupiti?

XoXo,

Leave a comment